Verleng nu je seizoenkaart en steun SC Joure!

07-06-2020 JOURE – Heb jij een seizoenkaart van sc Heerenveen of ken je iemand anders met een seizoenkaart? Doe dan mee aan onze seizoenkaartactie want voor elke seizoenkaart die verlengd wordt met onze code ontvangt onze club €10,-.

In deze tijd is het belangrijk dat we achter elkaar blijven staan. Niet alleen achter SC Joure maar ook achter onze partners, waaronder sc Heerenveen. Het is nog niet bekend wanneer er weer publiek bij de wedstrijden in het stadion mag zijn, maar seizoenkaarthouders kunnen hun kaart al wel weer verlengen. 

Op donderdag 18 Juni kun je op Sportpark De Hege Simmerdyk i.s.m. sc Heerenveen jouw seizoenkaart laten verlengen, dit kan tussen 17.00-20.30 uur. Ben je op dat moment verhinderd dan kun je deze ook verlengen via onderstaande link. Vergeet daarbij niet onze code in te vullen als je verlengd (7059361).

Klik hier om je seizoenkaart te verlengen

Mocht je je seizoenkaart al verlengd hebben zonder onze code, dan kunnen we die nog laten toevoegen. Wij ontvangen dan graag de volgende gegevens: voorletter, achternaam en het relatienummer (staat op de achterkant van de seizoenkaart). De gegevens kunnen gestuurd worden naar penningmeester@scjoure.nl