Verkiezingscampagne ‘Burgerpartij De Fryske Marren’ bekend gemaakt


01-02-2018 JOURE – Burgerpartij De Fryske Marren heeft gister haar programma en doelstellingen bekend gemaakt via hun website. Daar wordt duidelijk dat zij zich in willen zetten voor de burgers die te kampen hebben met het vinden van een geschikte en betaalbare woning. Daarnaast zien zij graag minder administratie in de zorg wat ten goede zou komen van de hulpbehoevende medemens en zijn zij voor een klachtenbemiddelaar die kan bemiddelen wanneer er een geschil is ontstaan tussen burger en ‘gemeente’.

Volgens lijsttrekker Gerard ten Boom is het gevoel van de ondemocratische houding van de gemeente een verontrustend signaal van de burger. “Der moat wol harke wurde nei wat der ûnder de boargers spilet. Wy sjogge graach dat de ynwenners mear belutsen wurde by de beslútfoarming fan de gemeente”.

De nieuwe partij geeft aan dat de communicatie tussen de gemeente en de inwoners transparanter en zorgvuldiger plaats kan vinden. Hiermee is de burgerpartij De Fryske Marren de laatste de laatste partij die haar haar politieke verkiezingsprogramma bekend maakt. Het volledige programma vindt u via onderstaande link:
http://burgerpartijdfm.nl