Verbouwing Swimfun op schema


13-06-2018 JOURE – In het subtropisch zwemparadijs Swimfun wordt hard gewerkt om alle werkzaamheden voor de opening van 7 juli afgerond te krijgen. Tientallen bedrijven werken onder coördinatie van de hoofdaannemer aan de realisatie van een toekomstbestendig Swimfun. De afgelopen weken zijn de volledige zwembadvloeren gesloopt en is de oude kleedaccommodatie gedemonteerd. 

Tegelijkertijd zijn een vijftal schilders begonnen met het schilderen van het complete zwemparadijs voor een frisse kleurstelling. ‘’Een mega klus waar wij maar liefst 13 verschillende soorten coating gebruiken,’’ aldus Ronald Staal.

De eerste nieuwe vloeren zijn reeds gestort en de tegelzetters zijn begonnen met het leggen van totaal 850 m² aan tegelvloer. Met deze nieuwe vloeren en kleurstelling is de accommodatie klaar voor de toekomst en voldoet deze aan alle wettelijke eisen. Om blijvend te voldoen aan de wensen en behoeften van de gasten is een upgrade noodzakelijk. Op zaterdag 7 juli opent het vernieuwde zwemparadijs haar deuren voor het publiek.