Velo Joure heeft nieuwe website


10-04-2017 JOURE – Velo Joure heeft de bezoekers verwend met een nieuwe website. Stichting Vélo Joure is opgericht in oktober 2016. Stichting Vélo Joure staat voor het organiseren van (fiets-) evenementen ter bevordering van de (fiets-) sport waarbij de opbrengst bestemd is voor de kankerbestrijding; onderzoek en nazorg.

Samen met een grote groep vrijwilligers en ondersteund door SC Joure organiseert Vélo Joure jaarlijks de 16 Dorpenfietstocht. De Stichting bestaat uit vijf fietsvrienden met alle vijf dezelfde passie; de fietssport. Gezamenlijk zullen wij ons hard maken voor het organiseren van goed verzorgde fietsevenementen waarbij de opbrengst bestemd is voor de kankerbestrijding.

De Stichting staat geregistreerd als ANBI organisatie; een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI is een instelling die het algemeen belang dient. Door deze ANBI status kunnen onze sponsoren en donateurs bij de belastingopgave giftenaftrek krijgen. Ook betekent dit dat er geen schenkbelasting en of erfbelasting wordt geheven.

Neem een kijkje en maak kennis met wie ze zijn en waar ze voor staan. Direct inschrijven mag en kan natuurlijke ook! http://www.velojoure.nl