Veilig winkelen en afhalen in de Mid

02-12-2020 JOURE – Maar we begrijpen het ook wanneer je liever de deur niet uitgaat. Bel ons: samen vinden we altijd een passende oplossing. Binnen een dag heb je in huis wat je nodig hebt! Op midgemak.nl vind je het overzicht van onze winkels en horeca, de contactgegevens én een link naar de website of sociale media. Wij doen er alles aan om je veilig het gemak van de MID te blijven ervaren.

Horeca: ervaar het gemak van afhalen of bezorgen
Koffie to go? Lunch? Broodjes? Smoothies? Iets lekkers voor bij de koffie of een complete maaltijd? De lokale horecaondernemers bieden diverse afhaal- of bezorgmogelijkheden! Zo kun je hen steunen.

Bezorgen of (lokaal) online bestellen
Veel MIDdenstanders bieden een bezorgservice. Hoe gemakkelijk is dat? Informeer ernaar. Of bestel het via hun website en ontvang het per post.

Koopavond tot 20:00
Overdag geen gelegenheid om te winkelen? De winkels in de MID zijn op vrijdagavond geopend tot 20:00.

Private shopping
Ervaar de service en luxe van deze exclusieve en persoonlijke winkelervaring! Vraag ernaar en plan meteen je afspraak in. Zo heb jij je outfit voor de feestdagen op tijd in huis.

Mondkapjes
Iedereen vanaf 13 jaar wordt verzocht een mondkapje in publieke binnenruimtes te dragen. Wij dragen mondkapjes en vragen jou hetzelfde te doen.

Richtlijnen RIVM
Uiteraard houden we ons nog steeds aan alle geldende en inmiddels bekende RIVM-richtlijnen. Geef elkaar daarbij vooral altijd voldoende ruimte, minimaal 1,5 meter.

Welkom in de MID!