Vacature hoofdtrainer 1e selectie SC Joure

01-02-2022 JOURE – Sportclub Joure is een een omnisportvereniging met bijna 1000 leden. Circa 900 leden voetballen en 100 leden spelen korfbal. Een warme club met oog voor haar leden, vrijwilligers en de regionale samenleving. SC Joure heeft de ambitie om ieder lid te laten presteren op het niveau dat het beste past bij de persoonlijke ambities. Het opleiden van spelers en trainers is essentieel om deze ambitie te behalen. Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een trainer-coach voor de 1 e selectie van SC Joure, momenteel uitkomend in de tweede klasse.

Doel van de functie
Als Hoofdtrainer van de Ie selectie is het jouw primaire verantwoordelijkheid de spelersgroep (ruim 20
spelers) naar een hoger niveau te brengen, door de kwaliteit van de trainingen op dinsdag en donderdag zo goed op orde te hebben dat spelers zich met plezier optimaal kunnen ontwikkelen.

Verantwoordelijkheden van de hoofdtrainer:
– Je geeft leiding aan de technische staf van de 1 e selectie (hoofdtrainer, assistent-trainer, keeperstrainer, teamleider, verzorging, assistent-scheidsrechter).
– Je bent verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in samenwerking met de Technische Coôrdinator
– Je verzorgt de trainingen en coacht het I e elftal tijdens wedstrijden.
– De hoofdtrainer speelt een belangrijke rol bij het doorstromen van talentvolle jeugdspelers en houd
hiervoor intensief contact met de trainers van de 2e selectie, de jol 9-1 en de Hoofd Opleiding.
– Je vertegenwoordigt de I e selectie zowel intern als extern en je bent daarbij het uithangbord
en ambassadeur voor de gehele vereniging.

Functie eisen:
Je bent in het bezit van minimaal UEFA B. Je bent ambitieus en het ontwikkelen van jezelf en anderen vinden wij vanzelfsprekend.

Wie zoeken ze?
SC Joure zoekt een enthousiaste trainer die in staat is om talentvolle jeugdspelers op te leiden tot volwaardige selectiespelers. Een communicatief sterke en gedreven persoonlijkheid. Je bent didactisch sterk, een motivator en een voetbaltechnisch voorbeeld, een opleider die in staat is spelers op technisch, tactisch en mentaal gebied te verbeteren. Je bent het visitekaartje van de club. Je staat positief in het leven en je zit vol met ideeën over voetbal.

Plaats in de organisatie
De Hoofdtrainer valt in het voetbaltechnische kader onder directe verantwoordelijkheid van het bestuurslid Voetbaltechnische Zaken. Je werkt nauw samen met de TC (Technische Commissie), de Technisch Coôrdinator en de Hoofd Opleiding.

Wat biedt SC Joure?
SC Joure Biedt een superuitdagende functie waar een passende financiële vergoeding bij hoort. Een ideaal klimaat voor een trainer om persoonlijke groei en ambities te verwezenlijken met optimale trainingsfaciliteiten.

Voel jij je aangesproken en durf jij de uitdaging aan te gaan? Dan komt SC Joure graag met je in contact. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Fedde Jisse Regts, 06-18981976 of je reactie mailen naar feddejisseregts@gmail.com