Vacature gemeentesecretaris


20-02-2018 JOURE – Gemeente De Fryske Marren is nog jong. Maar het gebied en de samenleving hebben een identiteit die ver terug gaat. Samen met hun inwoners en medewerkers heeft de gemeente getracht het verhaal onder woorden gebracht. We zijn een kleurrijke, actieve en ‘noflike’ gemeente. Dat willen we ook uitdragen. Niet alleen door het te vertellen, maar vooral door het te dóen.

Als gemeentesecretaris krijg je volop de ruimte om het verhaal – samen met medewerkers en inwoners – waar te maken. De gemeente wil graag vooruit. Denken in mogelijkheden. In een plezierige sfeer van collegialiteit en betrokkenheid bij organisatie en omgeving. Met de drive om de organisatie nog beter te maken. Want we gaan voor het beste resultaat.

Daarbij is ondernemerschap, duidelijkheid en lef nodig. Maar ook visie en flexibiliteit. De gemeente zoekt interactie en dialoog. De gemeente wil graag initiatief tonen en mee denken over ideeën uit de omgeving. Met oog voor ieders belang. Zo komt de gemeente samen met u verder. En maken we de gemeente mogelijk nóg kleurrijker, actiever en nofliker dan ze nu al is!