Ultimate men’s fair 2019

07-07-2019 JOURE – Blok je agenda, geef je vrouw een dagje sauna cadeau en breng de kinderen naar opa en oma. Stuur rooksignalen (of gewoon een appje) en trommel je beste maten op, want op zaterdag 13 juli is het tijd om te genieten van goed gezelschap, lekker eten en drinken en ultiem vermaak voor mannen. Dit is is jullie dag!

Na het geweldige succes van 2017 kon een nieuwe editie van de Ultimate Men’s Fair niet uitblijven. Onder leiding van een groep jonge, enthousiaste mannen werd in 2017 de mannelijke tegenhanger van de Libelle zomerweek eens even goed op de kaart gezet. Met maar liefst 15.000 bezoekers was het een ongekend succes waar nog lang over werd nagesproken.

Grote Fair met lokale standhouders en spectaculaire demonstraties
De organisatie vertelt: “We hebben hard gewerkt om weer wat vets neer te zetten dit jaar, en dat gaat absoluut lukken! Op zaterdag 13 juli wordt Park Heremastate in Joure weer omgetoverd tot een walhalla voor de man. Groot, klein, jong of oud. Voor iedere man is er wat te beleven op The Ultimate Men’s Fair. Zo zijn er spectaculaire BMX demonstraties, kan je meedoen aan het Formule 1 bandenwisselspel, racen over het mountainbikeparcours, of stap in een Land Rover en manoeuvreer over een spectaculaire mobiele rollercoaster. Dit wil je echt niet missen!”

Diverse gave en veel lokale bedrijven zullen hun stand opzetten, demonstraties geven en gadgets verkopen. Leer lassen van échte vakmannen of laat je haren snijden door een traditionele barbier. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het op onze fair.

Taste of Joure – Horeca en Muziek
Mannen moeten natuurlijk voldoende eten en drinken, ook dat zit weer goed dit jaar. De horeca van Joure staat klaar met eten waar het water je van in de mond loopt en een ruime voorraad aan diverse dranken en fusten bier. Daarnaast kan je de hele dag genieten van live muziek, met ’s avonds als klapper op de vuurpijl The Ultimate Gun’s n Roses Tribute band. 

Gratis entree!
Toegang van het evenement is gratis en vrouwelijk gezelschap hoeft niet buiten de poort te wachten. Houd de social media kanalen in de gaten voor interessante updates.

In het kort:

  • The Ultimate Men’s Fair
  • Zaterdag 13 juli  2019
  • Gratis Entree
  • Fair: 12.00 tot 18.00 uur
  • The Taste of Joure: 12.00 – 00.00 uur
  • Locatie: Park Heremastate, Joure
  • Vrouwen zijn ook van harte welkom!

Locatie: Park Heremastate, Joure
http://ultimatemensfair.nl