Uitnodiging Café Doodgewoon & Mantelzorg café


26-02-2018 JOURE – Deze keer slaan Café Doodgewoon en het Mantelzorg café de handen ineen. Op 8 maart 2018 bent u van harte welkom in Woonzorgcentrum Sint Theresia, Prof. Titus Brandsmaweg 62, Joure. Het thema van deze avond zal zijn “ Rouw & Verlies “. Mevr. Engelien Ruyter , begeleider bij rouw en verlies, gaat deze avond vertellen en vragen beantwoorden over dit thema.
Veel mensen zullen ‘rouw’ koppelen aan overlijden. Maar als je je gezondheid verliest en hiermee een toekomstperspectief of wanneer je dierbare een lichamelijke of psychische ziekte krijgt, gaat er veel verloren. Dit gaat ook gepaard met rouwen, om de toekomst die anders zal zijn dan verwacht. Ook een ingrijpende ervaring zoals een scheiding of verhuizing naar bijvoorbeeld een verzorgingshuis, kan gepaard gaan met gevoelens van rouw.

Het programma van deze avond start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.
De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Voor meer informatie, vervangende mantelzorg of vervoer kunt u contact opnemen met Francien Bekius, mantelzorgondersteuning Punt Twa, bereikbaar van maandag t/m donderdag. U kunt zich ook opgeven bij Punt Twa (Miks Welzijn ), telefonisch via 0513-414593 of per mail: telefoon@miks-welzijn.nl.

U kunt ook komen zonder opgave, maar om te kunnen weten op hoeveel personen er moet worden gerekend , geeft de organisatie er de voorkeur aan dat u zich opgeeft.
Het Mantelzorg Café is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen. Er is ruimte voor het stellen van vragen en er is informatie over zaken die voor mantelzorgers van belang zijn.

Georganiseerd door; Buurtzorg, Patyna, Hof en Hiem, Punt Twa (Miks Welzijn), Thuiszorg Zuidwest Friesland en Zorggroep Sint Maarten.