Uitleg-avond Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier


01-08-2017 JOURE – Maandag avond 28 augustus om 19.30 uur is er in de kantine van sc Joure een uitleg avond over het nieuwe mobiele digitale wedstrijdformulier. Deze avond is voor alle club-scheidsrechters en alle leiders van sc Joure. De scheidsrechters hebben inmiddels een uitnodiging gehad en de leiders zullen deze nog via hun groepsleider(s) ontvangen.

Neem je eigen mobieltje mee! en installeer alvast de knvb-wedstrijdzaken app, te vinden in de Play-store voor Android en de App Store voor IOS. De clubscheidsrechters zien in de app het programma al van de bekerwedstrijden waarop ze zijn aangesteld (alleen de groot veld wedstrijden). Mocht je bij onze wedstrijdsecretaris hebben aangegeven dat je een bepaalde wedstrijd niet kunt fluiten, maar hij staat nog wel in het programma. Geen paniek! door vakantie kunnen wijzigingen soms even duren.

Sommige leiders en spelers kunnen ook hun (eerste) wedstrijden al zien in de app, echter nog niet iedereen. We zijn druk bezig met het inbrengen van de leiders bij de juiste teams.