‘Tulipani’ bij Cinemiks

20-02-2019 JOURE – ‘Tulipani’ is een sprookjesachtige tragikomedie over de romantische Zeeuwse boer Gauke (Gijs Naber) die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Gauke wordt echter regelmatig dwars gezeten door de Maffia. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde. Een aanrader voor een ieder die van (zuid)Italië en verrassende films houdt.

Miks welzijn, Brugstraat 1, 8501 EV Joure. Kosten bedragen € 5,-. Film wordt vertoond op 20 februari 2019 om 19:45 uur tot 22:00 uur.

Bij CineMiks wordt elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, indringende of inspirerende speelfilm vertoond. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden. CineMiks is dichtbij, goedkoop (€ 5) en bovendien gezellig. In de pauze is der voldoende tijd voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wil je elke maand geïnformeerd worden over de films die bij CineMiks draaien? Stuur dan een e-mail naar rdekonink@miks-welzijn.nl. Vermeld in deze e-mail duidelijk dat je toegevoegd wilt worden aan de CineMiks mailinglijst. Je bent van harte welkom! Het is niet mogelijk om van tevoren te reserveren, dus kom op tijd!