Top of Holland op bezoek bij Douwe Egberts


18-09-2017 JOURE – Businessclub Top of Holland nodigt haar leden en genodigden van harte uit een bezoek te brengen bij Douwe Egberts, welke als gastheer graag haar bedrijf wil presenteren om te laten zien wat ze doen welke producten en wat hun visie en missie is. Onder het genot van een kopje koffie doe je de beste zaken. Deze bijeenkomst wordt gehouden donderdag 5 oktober 2017 bij Douwe Egberts te Joure.

Organisatie Top of Holland spant zich voortdurend in om vernieuwend te zijn en zich daardoor duidelijk te onderscheiden met de invulling van bijeenkomsten. Zij houden hoofdzakelijk bijeenkomsten op bedrijfslocaties van "industriële en maak- en doe bedrijven" in Noord Nederland. In de regel kleinschalige bijeenkomsten met meerdere nieuwe gezichten. Hun bijeenkomsten zijn altijd inspirerend en leerzaam en nodigen uit tot interactie, waardoor mensen zich sneller verbinden en verbondenheid maakt mensen gelukkiger. 

Top of Holland stelt zich als doel mensen een platform te bieden voor kennisvergaring en kennisdeling en contacten te leggen. Bedrijfsnetwerk Top of Holland voor de sectoren:
– Industrie
– Bouw
– Metaal
– Techniek
– ICT
– Transport
– Zakelijke dienstverlening.