Tom Coronel komt naar Joure


27-09-2017 JOURE – ERU Prestige is dit jaar opnieuw de sponsor van Tom Coronel tijdens het  Wereldkampioenschap voor touringcars (WTCC). Om op ludieke wijze het publiek aanraking te laten komen met de deelnemende wagen organiseert Koninklijke ERU de ERU Prestige WTCC-supermarktactie! De verbintenis is een vervolg op de samenwerking met Tom Coronel gedurende de Dakar rally sinds 2015 en WTCC 2016/2017. Tom rijdt als echte Hollandse kaaskop met een ERU Prestige kaashelm. 

ERU Prestige en Tom Coronel toveren de supermarkt om tot racesetting! Ook is er een promotieteam met iemand in het racepak van Tom Coronel inclusief de kaashelm, een promotiedame en niet te vergeten de racewagen van Tom Coronel. Mogelijk dat Tom enkele belangstellenden plaats laat nemen in deze snelle auto. Tom Coronel brengt zaterdag 30 september een bezoek aan Joure. De coureur is van 14.00 uur tot 16.30 uur te gast bij Supermarkt aan de Geert Knolweg 52A, waar hij handtekeningen uitdeelt en op de foto gaat met belangstellenden.

Tijdens de actie is gratis een miniversie van de ERU Prestige kaashelm te verkrijgen bij aankoop van 3 kuipjes ERU Prestige in de supermarkt! Een speciale raceklok bij de auto die aftelt, laat zien hoe lang de actie nog duurt.