Toanhûs komt met nieuw aanbod Workshops

17-02-2021 JOURE – Het Toanhûs Joure komt met een drietal nieuwe cursussen die men corona-proof kan volgen. Hieronder is het overzicht te vinden. Voor de inschrijving kunt u natuurlijk ook terecht op de website van it Toanhûs.

Kuddedieren Schilderen
Het schilderen van dieren is een rustgevende en leuke bezigheid wat vervolgens ook een mooi resultaat oplevert! In deze workshop schilder je kuddedieren. Stap voor stap leer je in deze workshop om diepte te creëren. Aan het eind van de workshop gaat iedere cursist met een compleet schilderij naar huis. Een schilderij die door de diepte en mooie kleuren tot leven komt!

Toch nog een leuk en leerzaam uitje met je vriend(in), collega, moeder of zus in deze isolerende tijd? Ons atelier is volledig volgens de corona richtlijnen ingericht. Bij ons kan je op een veilige manier gezellig met vrienden en familie afspreken. Het resultaat is een blijvende herinnering aan een dag waarin je even uit de absurde wereld van corona stapt. Klik hier voor de link.

WorkshopBloemen Stillevens Schilderen
Jan Davidsz, Vincent van Gogh, Monet… Een aantal grote meesters die wereldberoemde stillevens van bloemen hebben gemaakt. Nu kan je dit zelf ook gaan maken! Als je wilt beginnen met schilderen dan is schilderen van bloemen een hele leuke workshop. En wat is er nou leuker in deze tijd om samen met je vriend(in), collega of familielid gezellig een middag te schilderen.

In het atelier staan mooie voorjaars bloemen die we gaan schilderen met een paletmes, wattenstokje of een penseel. Met een beperkt palet of juist veel kleur, keuzes waarmee je een schilderij tot iets persoonlijks maakt. De techniek om met paletmes te schilderen is makkelijker dan je denkt en je krijgt een uniek resultaat.

Ons atelier is volledig volgens de corona richtlijnen ingericht. Bij ons kan je op een veilige manier gezellig met vrienden en familie afspreken. Het resultaat is een blijvende herinnering aan een dag waarin je even uit de absurde wereld van corona stapt. Klik hier voor meer informatie

Fotografie met je smartphone12+ jaar
Steeds meer mensen maken alleen nog maar foto’s met hun smartphone. Logisch want deze heb je altijd bij de hand. Een smartphone is geen echte camera, maar toch kun je er schitterende foto’s mee maken. Als je maar weet waar je op moet letten. Dit leer je in deze cursus! Maak nog mooiere foto’s van die speciale zonsondergang, portret van je hond of van je oma. En schiet het perfecte plaatje!

Fotografie met je smartphone
Tijdens deze cursus leer je binnen 3 lessen:

  • Hoe maak je het perfecte plaatje? (scherpte, diepte, perspectief, belichting, verhaal)
  • Optimaal gebruik van je smartphone
  • Slim fotograferen zodat je ook optimaal kan nabewerken
  • Bewerken van je perfecte foto

Om je in schrijven klik je op deze link