The Ultimate Mens Fair groot succes


22-07-2017 JOURE – Wat was er als echte man vandaag niet te zien waar mannen van houden? Prachtige bolides, demonstratie houtbewerking met kettingzaag, ijzer-smeden, een horeca plein en natuurlijk muziek bij het evenement. Het mag duidelijk zijn dat er van alles viel te beleven, te proeven en natuurlijk ook te eten. Mede daardoor dat het de gehele dag topdrukte was op het evenement.

Maar ook de rest van Joure profiteerde van het georganiseerde evenement. Wie van de mens fair kwam ging vaak nog even de horeca in de winkelstraat bezoeken of de winkels in de Midstraat.

Organisatie
Om 10:00 uur was het terrein geopend voor de bedrijven en organisaties die hun tenten en producten graag wilden laten zien. De organisatie was echter al eerder aanwezig om de plekken te verdelen en alles zo goed mogelijk voor te bereiden. En dat moet worden gezegd, dat hebben ze meer dan uitstekend gedaan. Alles wat goed geregeld, tot aan de koffie in de ochtend aan toe met de bijbehorende broodjes. Complimenten aan de vrijwilligers en aan iedereen die zich er voor heeft ingezet om het evenement tot een succes te maken.

Een sfeer impressie vindt u via:
http://www.facebook.com/pg/www.Jouregio.nl/photos/