The Renewables uit Oudehaske tenue sponsor DWP 2O19


24-09-2019 SINT JOHANNESGA – Voetbalvereniging De Wite Peal (DWP) heeft in het bedrijf The Renewables uit Oudehaske een nieuwe sponsor gevonden. The Renewables is de nieuwe tenuesponsor van het JO19 team met ingang van het seizoen 2019/2020 en ondersteunt hiermee DWP bij de promotie van de voetbalsport.

Over The Renewables
The Renewables is een jong, energiek bedrijf dat helpt ondernemersdromen en ambities verder te realiseren. Met hun team specialistische generalisten kunnen zij je helpen op ieder vakgebied: als advocaat, klachtenfunctionaris, jurist, aansprakelijkheidsspecialist of als ondernemer.

Tenue
Afgelopen week is door kledingleverancier en sponsor Muta uit Leeuwarden het tenue van JO19 uitgeleverd. Het team werd afgelopen week door de sponsorcommissie getoond aan de directie The Renewables, Esther Zachariasse en Hielkje Libbenga.

Team 2O19
Het team 2O19 speelde afgelopen seizoen verdienstelijk in de 2e klasse 03 (voorjaarsreeks) en 06 (najaarsreeks), waar zij tweede en eerste eindigden in hun poule. Een resultaat waar wij als club trots op zijn.
Voor sponsoring informatie kunt u contact opnemen met sponsorcommissie@vvdwp.nl.