Tekenen en kleuren in bibliotheek Joure


29-09-2017 JOURE – Iedere eerste zaterdag van de maand is er een workshop tekenen en kleuren in bibliotheek Joure, onder leiding van Nynke van der Werf. Deze maand: mandala tekenen! Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van tekenen en kleuren en dat komt Nynke van der Werf uit Joure graag met u delen tijdens haar workshops in de bibliotheek. Iedere zaterdag zal er een ander onderwerp centraal staan.

Denk bijvoorbeeld aan mandala tekenen, zentangle, kleuren en kleurgebruik, natekenen en intuitief tekenen. Iedereen is welkom, er is geen ervaring nodig om deel te nemen aan deze workshops. Het gaat vooral om het plezier dat men er aan beleeft.

Mandela tekenen
De eerstvolgende keer, zaterdag 7 oktober, staat het onderwerp mandala tekenen centraal. Nynke van der Werf wil vandaag een mandala gaan maken door middel van een eigengemaakte sjabloon. Dit is een leuke en simpele techniek die door jong en oud gedaan kan worden. Je maakt zelf een sjabloon die je uitknipt en dan overtrekt. Dat zorgt voor vormen die je vervolgens zelf weer met lijnen kunt verbinden tot een unieke tekening. Graag zelf even een schaar meenemen!