Tekenen en kleuren bij Blbliotheek Joure


28-01-2018 JOURE – Nynke van der Werf is er iedere eerste zaterdag van de maand om een workshop tekenen en kleuren te verzorgen in bibliotheek Joure. Deze maand is er aandacht voor schilderen met acrylverf. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van tekenen en kleuren en dat komt Nynke van der Werf uit Joure graag met u delen tijdens haar workshops in de bibliotheek. Iedere zaterdag zal er een ander onderwerp centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan mandala tekenen, zentangle, kleuren en kleurgebruik, natekenen en intuïtief tekenen.

Iedereen is welkom, er is geen ervaring nodig om deel te nemen aan deze workshops. Het gaat vooral om het plezier dat men er aan beleeft. Schilderen met acryl verf
De eerstvolgende keer, zaterdag 3 februari, gaat Nynke laten zien hoe je kunt schilderen met acrylverf. Tip: neem zelf acrylverf, penselen en een verfdoek mee! De cursus vind plaats van 13.30 uur tot 15.30 uur in Bibliotheek Joure. Kosten: € 2,- voor leden van de bibliotheek, € 3,- voor niet-leden.