Swimfun vanaf 7 juni weer open voor recreatief zwemmen

01-06-2021 JOURE – Swimfun gaat open voor recreatief zwemmen, en ook de doelgroepen zijn weer mogelijk. Tijdens het zwemmen is het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar verplicht. Ook de horeca zal geopend zijn. 

Recreatief zwemmen: Zwem als een VIP 
Voor het recreatieve zwemmen mogen wij vanaf aanstaande zaterdag weer open voor een beperkt aantal bezoekers tegelijk. Wij gaan VIP zwemmen aanbieden voor dezelfde entreeprijs als voorheen. Tijdens het zwemmen gelden vaste tijdsblokken van 2,5 uur. Vooraf reserveren en online betalen is hiervoor verplicht. Zwemmen als een VIP is niet toegankelijk voor bezoekers die gebruik willen maken van een Kindpas, vrijkaart van Swimfun, of een ticket aangeschaft via een externe partij. Alle attracties zijn open en ook de horeca.

Doelgroepen en banen zwemmen  Vanaf maandag 7 juni is het voor alle doelgroepen weer mogelijk om te komen zwemmen en dat is super! Een plekje reserveren in ons systeem is verplicht. Voor sommige doelgroepen zijn de tijden iets aangepast. De reden hiervan is dat er minder bezoekers tegelijk in het complex aanwezig mogen zijn dan voorheen. Alle veranderingen van tijden kun je zien in het reserveringssysteem. Zie hieronder een inschrijfknop. De inschrijfknop zal ook op onze website komen te staan.  Deze nieuwe maatregelen gelden voor alle doelgroepen. Dit zijn Aquabootcamp, Aquagym, Aquajoggen, Aquarobics, Aquavaria, Aquavaria BBB, Baby- en Peuterzwemmen, Banenzwemmen, Trimzwemmen en Zwangerschapszwemmen. 

De horeca zal ook geopend zijn. 

Vragen?
De meest gestelde vragen hebben zij beantwoord op onze website. Mocht je vraag niet beantwoord worden op de pagina dan kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of via Facebook. Onze organisatie werkt hard om alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en duidelijk te communiceren.