Swimfun Joure verkozen tot Zwembad van het jaar 2019

09-10-2019 JOURE – Subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure is verkozen tot Zwembad van het jaar in de categorie met de meeste bezoekers. Jaarlijks worden de ZwembadBranche Awards, de Gouden Zeepaardjes, uitreikt in verschillende categorieën. Aan de hand van onafhankelijk consumentenonderzoek kiezen klanten het beste zwembad. Swimfun heeft de afgelopen twee jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit en de gastvrijheid en deed dit jaar voor de eerste keer mee met de verkiezing voor zwembad van het jaar. Het team ziet het winnen van het Gouden Zeepaardje als een mooie beloning van haar gasten en als een aanmoediging om verder te gaan op het ingeslagen pad. Swimfun heeft het Gouden Zeepaardje gewonnen in de categorie 200.000+ bezoekers per jaar.

‘Al sinds 2018  is er veel aandacht voor klanttevredenheid’ zegt Dietha Paauw, manager van Swimfun. ‘Voor de verbouwing hebben wij goed geluisterd naar wat klanten belangrijk vonden. Na de heropening staat de klant echt centraal in Swimfun. We zijn in 2018 en 2019 al uitgeroepen tot beste social media zwembad van Nederland. En nu we zijn uitgeroepen tot het beste zwembad van Nederland zien we dat als een enorm compliment voor het harde werken wat wij als team hebben gedaan de afgelopen periode.’

Het zwembad kenmerkt zich door al sinds 1967 koploper te zijn als recreatieve zwemvoorziening in Friesland. Door met enige regelmaat  nieuwe recreatieve elementen toe te voegen aan het zwembad, blijft het een aantrekkelijke zwemvoorziening. Het zwembad heeft in mei 2019 haar tien miljoenste bezoeker mogen ontvangen. Swimfun is met ruim 220.000 recreatieve bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland.