Succesvol slotweekend Kaatsclub Joure

30-08-2022 JOURE – Shanne Zondervan en Tjitte Rijpkema (zie foto) hebben de tweede kaatspartij van Kaatsclub Joure gewonnen. De tweede prijs ging naar Minne Fijlstra en Jouke van der Meulen, de derde prijs naar Michel Floris en Barry de Vries en de vierde prijs naar Judith Lenis en Ridsert Weitenberg.

De jeugd heeft op vrijdagavond 26 augustus het kaatsseizoen afgesloten met het behalen van een kaatsdiploma. De volwassenen hebben de tweede kaatswedstrijd op zondag 28 augustus gespeeld. Meer dan 30 kaatsers deden fanatiek en met veel enthousiasme mee tijdens het slotweekend.

De jeugd van Kaatsclub Joure konden hun opgedane kaatsvaardigheden tonen aan de vaders/moeders en pake’s/beppe’s. Alle jeugdleden gingen tevreden naar huis met het behaalde diploma en een presentje.

Kaatsclub Joure start begin mei 2023 met haar tweede kaatsseizoen. Mocht je geïnteresseerd zijn of wil je met vrienden, sportteam, familie of collega’s vanaf mei 2023 een kaats clinic volgen dan kun je via de mail contact opnemen met kaatsclub.joure@gmail.com  of zie op de website www.kaatslcubjoure.nl