Strooptocht in de Fryske Marren

19-01-2019 SINT NICOLAASGA – Op vrijdag 18 januari 2019 omstreeks 16:10 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke winkeldiefstal bij de Jumbo te Sint Nicolaasga. Daarbij waren twee verdachten in een voertuig weg gereden en één persoon is toen te voet de wijk in gegaan.

Al vrij snel, op de Kerkstraat te Sint Nicolaasga, trof de politie het voertuig waarin de verdachten weg waren gereden. De persoon die te voet was weggelopen is ook vrij snel in de kraag gevat. Na onderzoek bleek dat de 3 verdachten inderdaad betrokken waren bij de diefstal in de Jumbo te Sint Nicolaasga. Ook bleek na onderzoek dat diezelfde verdachten eerder deze week diefstal hadden gepleegd bij de Albert Heijn te Joure. Alle drie verdachten zijn hierop aangehouden voor de diefstallen.

In hun voertuig vond de politie de buit, een paar honderd tube’s tandpasta en luchtverfrissers.

Bent u of kent u een eigenaar van een winkel waar de afgelopen tijd tandpasta’s van het merk Sensodyne en Paradontax en/of luchtverfrisser’s van het merk Ambi pur zijn weggenomen en hiervan is nog geen aangifte gedaan? dan het verzoek om dit alsnog te melden bij de politie via 0900-8844.