STERKER, een project voor 50+ vrouwen


04-11-2017 JOURE – Bibliotheken Mar en Fean en Miks welzijn zetten zich beide in voor de inwoners van gemeente De Fryske Marren. Ieder vanuit een eigen invalshoek werken zij samen om de inwoners van deze gemeente sterker te maken. Zij hebben de handen ineen geslagen voor het project: STERKER. STERKER is bedoeld voor 50+ vrouwen, die zich willen versterken op vijf thema’s: sociaal, verbaal, financieel, gezondheid en digitaal. Samen met leeftijdsgenoten, in een ongedwongen sfeer.

Benieuwd of STERKER iets voor jou is? Klik dan op de folder voor meer details. De eerste STERKERgroep ging voorjaar 2016 met 12 vrouwen van start. Met groot succes! Iedereen was enthousiast over de opzet van de 8 bijeenkomsten, de inhoud van de verschillende workshops en de persoonlijke onderlinge sfeer.

De conclusie van die groep, en ook van de 2 volgende groepen, was dan ook: 
STERKER is een hele fijne, laagdrempelige manier om nieuwe dingen te leren en nieuwe vrouwen te ontmoeten. Daarbij is het mooi meegenomen dat er alleen voor de koffie/thee een eigen bijdrage wordt gevraagd. Meer informatie vind je in de folder via onderstaande link:
http://events.miksnet.nl/cms/media/events/nl/21305_folder-sterker-2017nj.pdf