Start KleurrijkMiks op vrijdag 1 september


19-08-2017 JOURE – Na de zomervakantie is er vanaf vrijdag 1 september tussen 10:00 tot 11:30 uur weer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij onze maandelijkse KleurrijkMiks ochtenden. Je kan er terecht op 1 september, 29 september, 3 november, 24 november en op 22 december. 

Zomerverhalen delen en foto's kijken van dagje Ameland
Het lijkt de organisatoren van MIKS  leuk om in deze eerste KleurrijkMiks ochtend de foto's van huns dagje naar Ameland op het grote scherm te bekijken. En ook het lijkt hun fijn om van elkaar te horen hoe de zomer is geweest. Misschien ben je met vakantie geweest of op familiebezoek. Of misschien heb je iets anders gedaan of beleeft wat je wilt delen. Kom gezellig langs!

Kinderen mee
1 September is de laatste dag van de zomervakantie. De kinderen zijn dus nog vrij van school. Als ze niet alleen thuis kunnen blijven kun je ze gerust meenemen. Er liggen kleurplaten en spelletjes klaar. Er wordt een vrijwillige bijdrage voor de koffie gevraagd. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag.