Spokentocht 2017 in Langweer


17-10-2017 LANGWEER – Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert Jeugd Evenementen Langweer, voor de vierde keer een spokentocht in Langweer. Om Halloween dit jaar goed te vieren heeft J.E.L. bedacht om een ware spokentocht te organiseren door de bossen rondom Langweer. De gehele avond zal het dorp in het teken staan van Halloween.

De spokentocht is voor 16 jaar en ouder. Er mogen wel jongere deelnemers meedoen, maar zij dienen dan wel een begeleider bij hun te hebben die ouder is dan 16 jaar. Opgeven kan via: een privébericht op facebook aan Jeugd Evenementen Langweer, mailen naar info@jeugdevenementenlangweer.nl of via de website. De inschrijving stopt op 27oktober om 23.00uur zorg dat u voor de tijd bent ingeschreven.

De kosten voor het deelnemen aan de spokentocht is €5euro 16+ en €3 onder 16jaar J.E.L. hoopt dit jaar iedereen weer op een griezelige manier te mogen ontvangen in Langweer op zaterdag 28 oktober 2017. Deelname aan de spokentocht is geheel op eigen risico! De inschrijving zal pas definitief worden zodra u een bevestiging via de mail van ons heeft ontvangen waarin staat dat u volledig bent ingeschreven.