Spelen met Boek & Muziek


23-09-2017 JOURE – In de bibliotheek gaan ze weer spelen met Boek & Muziek! De zomervakantie is weer afgelopen en daarom gaan we weer lekker Spelen met Boek & Muziek. Iedere laatste zaterdag van de maand komt Hinke Strien van het Muziekbeestje langs en gaan we muziek maken en dansen! Er staat elke keer een ander prentenboek centraal, deze maand is dat Aaa woe! Wie maakt dat geluid? van Jonny Lambert.

Hinke leest voor en gaat samen met de kinderen muziek maken. De dieren in het bos schrikken ’s nachts wakker van een eng geluid. Geen enkel dier maakt zo’n geluid. Is er soms een monster in het bos? De dieren vluchten een boom in. Houdt de tak dat wel?

Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen met deze gezellige activiteit. Reserveer daarom hieronder snel je kaartje, dan weet je zeker dat jij er bij bent! Ben je lid van de bibliotheek? Dan kost een kaartje € 2,- Ben je nog niet lid? Dan betaal je € 4,- voor een kaartje. Je mag natuurlijk ook altijd lid worden van de bibliotheek, dat is helemaal gratis!

Zaterdag 30 september
15.00 tot 15.45 uur, Bibliotheek Joure
Kaartjes reserveren Joure