Speeddaten Hof en Hiem dit jaar digitaal

09-10-2020 JOURE – Op dinsdag 20 oktober organiseert Zorggroep Hof en Hiem op de landelijke speeddatedag van Zorgpleinnoord speeddates voor mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in de ouderenzorg of voor het volgen van een opleiding. In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus gebeurt dat in tegenstelling tot voorgaande jaren digitaal. Telefonisch of via videobellen spreek je in een korte ‘date’ medewerkers van Hof en Hiem over werken en leren.

Werken en leren
Hof en Hiem gaat graag het gesprek aan met verzorgenden IG en verpleegkundigen. Mensen die geen diploma hebben in de zorg of een carrièreswitch overwegen kunnen alles vragen over bij- en omscholing via de interne opleiding van Hof en Hiem. Vroege vogels die alvast nadenken over een vakantiebaan zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan de speeddates.

Naast de bewoner en cliënt
Zorggroep Hof en Hiem is een ouderenzorgorganisatie met locaties in Balk, Lemmer, Joure, en Sint Nicolaasga en levert thuiszorg in voorgenoemde kernen en in de Parkflat Stadsfenne in Sneek. Hof en Hiem staat naast de bewoner en cliënt en luistert naar wat zij nodig hebben. De organisatie zet zich iedere dag in om bewoners en cliënten zoveel mogelijk zichzelf te kunnen laten zijn.

Meer informatie en opgeven van de speeddates: www.hofenhiem.nl.