Spectaculaire opening 32e editie ballongfeesten


26-07-2017 JOURE – De burgemeester opende plechtig middels een toespraak over het samenwerken en samen genieten van de evenementen die er plaats vinden binnen De Fryske Marren. Na de toespraak kwamen er vanuit de lucht parachutespringers uit een vliegtuig naar beneden die wisten te landen op het NUTS-terrein.

Het publiek kwam langzaam maar zeker in groten getale het terrein op. De ruimte waar de ballonnen opstijgen is bijna gehalveerd waardoor het publiek de bezigheden beter en dichterbij te zien krijgt. De motor ballon (van Herman Kleinsmit) was bijzonder indrukwekkend. Het ruime terrein wat nu beschikbaar is werd vanavond gekleurd door diverse foodtrucks met de meest uiteenlopende smaken en internationale keukens.

De organisatie wie de veranderingen heeft doorgevoerd mag trots op zichzelf zijn en bieden de kijkers een prachtig 'nieuw' evenement. De ballonfeesten duren tot en met zondagavond en bieden vertier voor jong en oud. Tip voor deze week: Ga naar de ballonfeesten! Foto's vindt u via deze link