Shantykoor De Warringers organiseert 17e festival


22-02-2017 JOURE – Op zaterdag 4 maart aanstaande organiseert Shantykoor de Warringers het jaarlijks terugkerende festival in ’t Haske in Joure. Het thema voor deze avond is “Voor de wind” waarmee ze willen aangeven dat ze, na een aantal wijzigingen in de bemanning, de wind weer vol in de zeilen hebben.

Ze nemen u mee op een muzikale reis vol verrassingen met een programma dat wordt afgewisseld met nieuw ingestudeerde en vertrouwde nummers. Gasten aan boord zijn het Popkoor FromUs uit Dronrijp en Piratenkoor De Blauwbaarden uit Biddinghuizen. Hiermee bent u verzekerd van een afwisselend programma vol vermaak voor oog en oor.

FromUs
FromUs bestaat uit 25 vriendinnen, zij brengen een mix van pop en musical nummers ten gehore in fries, Nederlands en Engels. Het koor staat bekend om hun dynamiek en spetterende presentatie.

Piratenkoor De Blauwbaarden
Piratenkoor De Blauwbaarden doet z’n naam eer aan in uiterlijk en repertoire. 35 stoere polderjongens uitgedost als piraat zingen over zoet en zout water en over lief en leed. 
In de begeleiding van de Blauwbaarden vinden we een aantal lieftallige dames.

Na afloop van de avond, die zal eindigen met een massale samenzang, is er ruimschoots gelegenheid om na te genieten en hierbij zullen onze muzikanten zeker van zich laten horen. U bent hierbij van harte uitgenodigd voor een gevarieerde avond vol plezier en vertier, met gezellig samen zingen en genieten. Graag tot ziens in ’t Haske!

Voorverkoop
De aanvang van de avond is 20.00, kaart(voor)verkoop vindt plaats bij Sigarenmagazijn J.R. van Delden, Midstraat 63 in Joure 0513-413152, en bij J.Brink, Warring 53 Joure 0513-413767 en op 4 maart aan de zaal van ’t Haske 0513-415281.