Shanty festival in ’t Haske Joure

18-02-2019 JOURE – Op zaterdag 2 maart aanstaande organiseert Shantykoor de Warringers het jaarlijkse festival in ’t Haske in Joure. Het thema voor deze avond is “Alles hangt aan een touwtje”, waarmee we willen aangeven dat alles dat met shanty te maken heeft een beetje ‘bungelt’. De zeilschepen waar over gezongen wordt, hangen van touw aan elkaar, de reizen zijn onzeker en het leven aan boord geeft geen garantie.

Op zo’n reis gaan we deze keer ook. Je weet het maar nooit. Maar als het lukt, dan is het een succes. Van de muzikale kant doen we daar alles aan. Van de bezoekers kant is het woord aan u. Kom 2 maart naar ’t Haske en we maken er samen een mooi feest van. We worden bijgestaan door de muziekgroep uit Grou, THC Oostergoo. De groep bestaat uit 12 man/vrouw en bespelen diverse muziekinstrumenten en zingen er ook nog eens bij.

Ze timmeren behoorlijk aan de weg en zullen ons zeker niet laten ‘bungelen’. U bent bij deze van harte uitgenodigd voor een gevarieerde avond vol plezier en vertier, met gezellig samen zingen en genieten. Tot ziens in ’t Haske!