Scoren door samenspel

24-10-2019 JOURE – Een slim één-tweetje op het voetbalveld, een goede set-up aan het volleybalnet, een voorzet op maat voor het hockeydoel; bij sport kom je samen vaak verder dan in je eentje. Ook van de nieuwe sportnota ‘Scoren door samenspel’ willen wij een mooie teamprestatie maken. Daar hebben we jou voor nodig!

Gemeente De Fryske Marren jheeft grote ambities. Sport en bewegen willen ze voor elke inwoner van De Fryske Marren mogelijk maken, maar het moet ook leuk, eerlijk en zorgeloos zijn. De gemeente wil de juiste voorzieningen bieden, sportevenementen faciliteren en kinderen het plezier van sport al vroeg laten ontdekken. Naast plezier en gezondheid moeten sport en bewegen ook helpen om andere doelen te bereiken, zoals participatie, zelfredzaamheid en een vast ritme in de dag.

Ze zijn benieuwd hoe jij tegen die ambities aankijkt. Wat zijn jouw wensen en ideeën? En welke rol zou jij hierin willen spelen? Alleen kunnen we het niet voor elkaar krijgen; als we een echte topprestatie willen leveren, dan moeten we het sámen doen.

Door middel van interactieve sessies spelen we jou graag de bal toe voor een één-tweetje. Ben jij erbij? Geef je dan op via info@defryskemarren.nl.

Waar en wanneer?
Party- en zalencentrum ’t Haske | Vegelinsweg 20 Joure

Maandag 28 oktober
19.30 – 22.30 uur: binnensportverenigingen

Donderdag 7 november
13.30 – 16.30 uur: maatschappelijke organisaties
19.30 – 22.30 uur: buitensportverenigingen

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Reinier Luimstra, beleidsmedewerker sport en bewegen van gemeente De Fryske Marren, via telefoonnummer 14 05 14.