Schemerexpeditie nachtdieren

26-09-2019 OUDEHASKE – Ben jij benieuwd welke nachtdieren tevoorschijn komen als het donker wordt? Op vrijdag 4 oktober om 19:00 uur neemt Staatsbosbeheer je tijdens deze schemerexpeditie mee in de wereld van de nachtdieren.

We verzamelen voor het dorpshuis it Trefpunt in Haskerhorne. We gaan dan als het nog net licht is op pad en komen langs een boerderij waar kerkuilen gebroed hebben. Als de schemer invalt pakken we de batdetectors… opzoek naar vleermuizen!

Terug…
Op de terugweg gaan we muizen bekijken en kunnen jullie in het dorpshuis een braakbal uitpluizen om te onderzoeken welke soorten muizen een uil allemaal op kan…

Wil je deze avond meebeleven?
Ben je ouder dan 5 jaar en neem je een volwassene mee? Dan kunnen jullie je opgeven via bliidoptwiid@hotmail.nl. De kosten zijn €2.50,- per kind, inclusief drinken. Volwassenen gratis, exclusief drinken. Opgeven kan tot uiterlijk donderdag 3 oktober 17:00 uur.

Lijkt het je leuk om mee te doen?
Meld je aan via Bliidoptwiid@hotmail.nl of via facebook Bliid op t Wiid

Voor wie: Kinderen vanaf 5 jaar
Door wie: Staatsbosbeheer in samenwerking met Dorpsbelang Oudehaske en Altijd-Buiten
Waar: Buitenlokaal Bliid op ‘t Wiid aan het Nannewiid. In Oudehaske tegenover Jousterweg 59 het schelpenpad inrijden tot aan het einde (tweede parkeerplaats)
Aanvang: 19:00 uur
Prijs: €2,50,- per kind
Tip: Trek je oude kleren aan.

Heb je nog meer vriendjes en vriendinnetjes of neefjes en nichtjes, die dit ook leuk vinden: Stuur gerust dit mailtje aan ze door. Willen ze de nieuwe aankondigingen elke keer ontvangen, dan kunnen ze hun mailadres naar bliidoptwiid@hotmail.nl sturen en komen ze ook in de vaste mailinglijst. Wil je juist geen aankondigingsmailtjes meer ontvangen of op een ander emailadres? Dan kan je dit ook op dat mailadres doorgeven.