SC Joure maakt team indelingen en oefenschema’s bekend

22-06-2020 JOURE – De teamindelingen voor het seizoen 2020/2021 zijn bekend. Dit is altijd weer een spannend moment. Iedereen ervaart dit anders. Voor de één is het vooral belangrijk om met vrienden te voetballen en de ander wil het maximale uit zichzelf halen.

De afgelopen weken is er veel contact met trainers en leiders geweest om tot een zo goed mogelijke indeling te komen. Het is echter onvermijdelijk dat sommige spelers teleurgesteld zullen zijn. Sommige zullen niet bij een vriend of vriendin ingedeeld zijn en andere spelers hadden misschien gehoopt op een hoger team, maar zijn in een ander team geplaatst. De club hoopt op begrip. Voor de teleurgestelde spelers geldt dat het volgend jaar weer helemaal anders kan zijn.

De indelingsdag wordt ook dit jaar wel gehouden echter is deze verplaatst naar zaterdag 15 augustus. De club hoopt dan iets meer ruimte te hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal hier creatief mee om worden gegaan. Vanaf 17 augustus kan er weer getraind. Kijk voor meer info op: https://www.scjoure.nl/947/trainingsschema