Rockavond voor zangleerlingen in Akkrum


21-02-2017 AKKRUM – Annerike Vogelzang geeft al 3 jaar zangles aan zo'n 20 leerlingen. Zij is afgestudeerd aan het conservatorium te Tilburg. Sinds een jaar heeft zij onderdak gevonden voor haar lessen in jongerencentrum STAJ (Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Akkrum). Op zaterdag 25 maart zal zij met haar leerlingen daar een optreden verzorgen. Annerike wil graag dat haar leerlingen zich leren presenteren en kunnen laten zien wat zij in hun (muzikale) mars hebben.

Band
Op deze avond zal er zowel met een band, als een live band worden gewerkt. Reden voor de dubbele keuze is omdat er heel veel muziek nummers ten gehore zullen worden gebracht. Er is simpelweg niet genoeg tijd om alle nummers in zo'n korte tijd in te studeren. Voor deze gelegenheid heeft ze haar eigen band 'Discovered' bij het optreden betrokken om ook de ervaring van een live band mee te geven aan de leerlingen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de facebook pagina van Annerike Het optreden zal worden gegeven in het jongerencentrum STAJ gevestigd aan de Spikerboor 10a te Akkrum. De entree voor deze avond is €5,- inclusief een kop thee of koffie. Komt u ook?