Rijvaardigheidsdag automobilisten voor 50-plussers

20-08-2019 JOURE – Na het succes van voorgaande jaren wil de gemeente samen met een aantal instanties ook dit jaar een rijvaardigheidsdag voor automobilisten houden voor 50-plussers. Alle 50-plussers uit De Fryske Marren kunnen zich aanmelden!

Deelnemen aan het verkeer is onlosmakelijk verbonden met het functioneren in onze huidige maatschappij. Het verkeer in onze omgeving is steeds drukker en ingewikkelder geworden en doet niet alleen een beroep op onze waarneming, maar ook op verkeerskennis- en inzicht. Ook voor automobilisten is het van belang op de hoogte te zijn en te blijven van de verkeers­regels en -tekens. Op deze dag maakt u in uw eigen auto een rit met een gediplomeerd rij-instructeur. Daarnaast krijgt u enige theorie “te verwerken” en neemt u deel aan de informatiemarkt waar u onder andere een ogen- en reactietest kunt laten doen. Voor alle duidelijkheid: het meedoen aan deze dag heeft geen gevolgen voor uw rijbewijs!

Wanneer?
Dinsdag 10 september 2019 in Partycentrum ’t Haske te Joure van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 16.30 uur.

De kosten en aanmelden
Voor het deelnemen aan de rijvaardigheidsdag is een eigen bijdrage verschuldigd van € 15 per deelnemer. Dit bedrag kunt u op de dag zelf betalen (het liefst gepast). De aanmeldingen lopen via de Stichting Bevordering Verkeerseducatie.

U kunt zich aanmelden door:

  • een mail te sturen naar tessa@stichtingsbv.nl met daarin uw naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer;
  • te bellen naar 0512-544610, graag vermelden uw naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer.

Uw aanmelding moet vóór 31 augustus 2019 binnen zijn. Meld u op tijd aan, want vol is vol

Nadere informatie
Wilt u vooraf meer informatie, belt u dan even met de contactpersoon van de gemeente, Beitske Tymstra, via telefoonnummer 14 05 14