Rijbewijskeuringen in Joure

04-06-2019 JOURE – Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 19 juni, 17 juli en 21 augustus in  Vegelin State, Harddraversweg 4  medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 088 23 23 300. 

Ook is het mogelijk zelf een datum te plannen via www.regelzorg.nl. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 35,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 55,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 5 maanden voor deze datum.

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt. 

Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.