Restaurant Die Gaststube partner Jouregio!


27-01-2017 JOURE – Duitse gezelligheid ervaar je in Restaurant 'Die Gaststube' in Joure. Hier staan heerlijke Duitse gerechten en gezelligheid centraal. Ons restaurant bevindt zich in de sfeervolle winkelstraat van Joure, op loopafstand van de haven. U kunt bij 'Die Gaststube' terecht voor zowel een heerlijke lunch als smaakvol diner. De verschillende gerechten worden voor jong en oud met evenveel zorg en liefde klaargemaakt.

Sfeervol Duits restaurant met traditionele Biergarten
Eten in 'Die Gaststube' is een unieke belevenis. Hun vriendelijke bediening verwent u graag met Duitse gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn of een koud glas bier. Het restaurant is geheel ingericht volgens Duitse stijl en beschikt zelfs over een traditionele Biergarten. 'Die Gaststube' biedt gezelligheid voor alle leeftijden en met het organiseren van verschillende thema avonden, is ieder bezoek weer een nieuwe ervaring. Daarnaast bieden we unieke mogelijkheden voor bruiloften, feesten, partijen en catering.

Die Gaststube is gelegen in het hart van Joure
Combineer een bezoek aan ons bijzondere restaurant met een heerlijke dag uit in de omgeving van Joure. Het Friese merengebied biedt de mogelijkheid om heerlijk te gaan varen, fietsen of wandelen en wat is er nou leuker om een actieve dag af te sluiten met ontspanning, gezelligheid en lekker eten? In 'Die Gaststube' kunt u rekenen op heerlijk eten, vriendelijke bediening en een unieke sfeerbeleving.

Jouregio heet Die Gaststube van harte welkom en wij houden u dan ook graag op de hoogte van hun actie's en evenementen!