Put van Nederhorst zoekt exploitant

01-02-2019 JOURE – Voor een geliefde zwemlocatie met strand bij Joure zoekt de gemeente een ondernemer met recreatieroots. Bent u die enthousiaste ondernemer die een goede service naar onze recreanten kan combineren met de uiteenlopende belangen die deze bijzondere locatie met zich meebrengt? Dan is de gemeente op zoek naar u!

Put van Nederhorst
De Put van Nederhorst is een zwemplaats gelegen vlakbij de A7 en de Langweerder Wielen. Het openbare zwemwater in deze voormalige zandwinput is van goede kwaliteit. Op het strand staat een aantal gemeentelijke speeltoestellen en een gemeentelijk toiletgebouw. In overleg met de gemeente kunnen er aanvullende activiteiten worden ontplooid, die passen bij het karakter van de Put van Nederhorst. De zwemplaats is een openbare kleinschalige voorziening voor de dagrecreant, deels gelegen in de ecologische hoofstructuur.

Er is geen sprake van een horecabestemming. Dat betekent dat u zich met name richt op het zomerseizoen en de mooie dagen tijdens het voor- en naseizoen. Tijdens die momenten kunt u vanuit uw verkooppunt de gasten van de zwemplaats bedienen. U zorgt zelf voor een mobiel verkooppunt, de huidige kiosk is eventueel voor overname beschikbaar.

Wat vragen wij van u?
U bent verantwoordelijk voor het beheer en (klein) onderhoud van het gemeentelijke toiletgebouw, alsmede het schoonhouden van het strand en toezicht op de speeltoestellen;
– U hebt ervaring met de recreatiesector;
– Ervaring met in de natuur gelegen zwemlocatie is een pré;
– Is het mooi weer? Dan bent u bij de Put van Nederhorst.
Wat biedt de gemeente u?
Een onderhouden zwemlocatie en een sanitaire voorziening. Voor het schoonhouden en openstellen van de sanitaire voorziening ontvangt u een jaarlijkse financiële bijdrage.

Reageren?
Uw reactie kunt u sturen naar gemeente De Fryske Marren, Postbus 101, 8500 AC te Joure of per-email. Wilt u dit voor 22 februari 2019 doen? Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer H.J. Swart, via ons telefoonnummer 14 05 15.