Punt twa zoekt vrijwilliger(s)


24-04-2017 JOURE – Voor een gezin in Joure is Punt Twa op zoek naar een oppas met pedagogische kwaliteiten, om de ouders van het gezin zo nu en dan te ontlasten. Het gezin bestaat uit drie kinderen, twee dochters van 10 en 11 en één zoon van 6, waarbij twee kinderen extra aandacht nodig hebben. De ouders van het gezin willen graag eens samen een avondje uit om te ontspannen maar komen hier vaak niet aan toe wegens de zorg en aandacht voor de kinderen. 

Het gezin zoekt, vanwege de gezinssamenstelling, naar een oppas die over enige pedagogische kennis/achtergrond beschikt en tevens stevig in zijn/haar schoenen staat zodat de ouders zorgeloos eens een avond kunnen ontspannen. Een mooie, uitdagende en leerzame vacature, eventueel ook voor studenten die bijvoorbeeld voor hun studie ervaring willen opdoen of nog studiepunten nodig hebben.

Lijkt het jou leuk om hierin iets te betekenen voor dit gezin en heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Punt Twa.
Twa staat voor twee.Bij Punt Twa staat de burger in de Friese Meren niet alleen. Een team van deskundige vrijwilligers , ondersteund door professionals ,staat klaar voor hulp op het gebied van Vrijwillige inzet, Mantelzorg en Regelhulp. Punt Twa werkt vanuit Balk, Lemmer en Joure