Programma Winter Events 2019

10-12-2019 JOURE – Het programma van de WIH in Joure tijdens de feestdagen is bekend. Hieronder vindt u een overzicht van de gezellige dagen die er zijn gepland in Joure.

Kerstkoopavond – vrijdag 13 december
Voorafgaand aan de kerstdagen kan de kerstsfeer alvast worden opgesnoven in Joure. Op vrijdagavond 13 december kan er tijdens de Kerst Koopavond uitgebreid worden geshopt en genoten van een winterse sfeer  en gezelligheid in de Midstraat.

MidWinter Fair – zondag 15 december
Op 15 december staat de Mid in het teken van een gezellig koopzondag en kerstmarkt. Verschillende kramen, muziek en vertier voor de kinderen maken het kerstgevoel compleet. Lekkere hapjes en drankjes zijn op verschillende locaties in de Midstraat en op de pleinen te vinden.

Fakkeltocht – vrijdagavond 20 december
In het weekend voor de kerst is er op vrijdagavond 20 december om 19:00 uur een fakkeltocht door de Midstraat. Deze tocht zal beginnen op de Merk waar om 18:45 uur de fakkels worden uitgedeeld. Onderweg is er een stop voor een gratis oliebol en na afloop is er muziek en chocolademelk op het D.E. Plein. Ook de kerstman komt deze avond in zijn arrenslee op bezoek.

Santa Run Joure – zaterdag 21 december
Op 21 december 2019 wordt de allereerste Santa Run Joure georganiseerd. We kleuren het park en de Midstraat rood met de deelnemende lopers die allemaal verkleed als kerstman geld ophalen voor het goede doel. Meedoen is belangrijker dan snelheid. Ga samen met je sportteam, je familie, vrienden, collega’s.

Inschrijven kan op: https://joure.rotarysantarun.nl/

Koopzondagen – 15, 22 en 29 december!
Op 15, 22 en 29 december zijn er gezellige koopzondagen in winterse sferen in Joure!