Poolstokspringen & ravotten

29-07-2019 OUDEHASKE – Op zondag 4 augustus van 13:30 uur tot 15:00 uur kun je bij het buitenlokaal in Oudehaske terecht voor actief polsstokspringen, of zoek je het strand op en bouw je een watersysteem met buizen? Beiden kan natuurlijk ook! Neem je zwemkleding en eventueel reservekleding mee, want nat word je zeker!

Ben je 5 jaar of ouder dan kost het € 2,50. Ben je jonger dan kun je ook komen spelen, maar dan onder begeleiding van je ouders. Deze middag wordt georganiseerd door Staatsbosbeheer en Dorpsbelang Oudehaske vanuit het Buitenlokaal “Bliid op ’t Wiid”. Opgeven verplicht via Bliidoptwiid@hotmail.nl of facebook Bliid op ’t Wiid.

Praktische zaken:
Voor wie: Kinderen vanaf 5 jaar. Ben je jonger kun je ook komen spelen, maar dan onder begeleiding van je ouders.

Door wie: Staatsbosbeheer in samenwerking met Dorpsbelang Oudehaske

Waar: Buitenlokaal Bliid op ’t Wiid aan het Nannewiid. In Oudehaske tegenover Jousterweg 59 het schelpenpad in rijden tot aan het einde (tweede parkeerplaats)

Aanvang: 13:30 uur tot 15:00 uur

Prijs: €2,50

Tip: Neem je zwemkleding en eventuele reserve kleding mee.

Heb je nog meer vriendjes en vriendinnetjes of neefjes en nichtjes, die dit ook leuk vinden: Stuur gerust dit mailtje aan ze door. Willen ze de nieuwe aankondigingen elke keer ontvangen, dan kunnen ze hun mailadres naar bliidoptwiid@hotmail.nl sturen en komen ze ook in de vaste mailinglijst. Wil je juist geen aankondigingsmailtjes meer ontvangen of op een ander email adres? Dan kan je dit ook op dat mailadres doorgeven.