Pompoenenmarkt ten bate van het Kankerfonds


08-08-2017 JOURE – Ook dit jaar organiseert de familie Van der Meer in en rond hun boerderij een pompoenen en kalebassenmarkt. De opbrengst van de pompoenen en kalebassen gaat zoals ieder jaar geheel naar het KWF kankerbestrijding. Eerder verkocht mw.Van der Meer de door haar achter hun boerderij opgekweekte pompoenen en kalebassen op een grote kar die voor hun huis stond.

Om meer mensen te trekken ontstond een aantal jaren geleden het idee om een markt te organiseren. Het doel: nog meer geld ophalen. Vele standhouders zijn jaarlijks aanwezig om deze markt luister bij te zetten. Hun aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Ook dit jaar onder andere weer gerookte paling waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het KWF.

Verder is er een gezellig terras waar koffie, thee, frisdrank, ijs en natuurlijk pompoenensoep genuttigd kan worden. De familie Van der Meer is zeer verheugd dat zij ieder jaar zeer veel bezoekers mogen verwelkomen. De markt vind plaats op zaterdag 09 september aan de Jetze Veldstraweg 57a te Ouwsterhaule. U kunt er terecht van 10.00 tot 17.00 uur! Wilt u ook met een stand komen of wilt u meer informatie? Dan kan dat via telefoonnummer 06-48459717.