10-01-2017 JOURE – Jij bent een vakman- of vrouw met passie voor de horeca en voor de Italiaanse keuken. In eerste instantie ga je aan het werk als pizzabakker.
Taken
– Mise en place van de keukenkant en pizzakant.
– Controleren ontvangst bestellingen, opruimen bestellingen en controleren HACCP-lijsten
– Gerechten bereiden aan de keukenkant
– Meedenken over de nieuwe gerechten op de seizoenskaart
– Opruim/schoonmaakwerkzaamheden na afloop
Profiel
– Afgeronde opleiding als basiskok niveau 2 heeft voorkeur, maar niet noodzakelijk
– Kan goed presteren onder druk
Aangeboden
– Een uitdagende baan voor minimaal 30 uur per week
– Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
– Een leuk team van collega's waar hardt wordt gewerkt maar ook ruimte is voor gezelligheid
– Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
Vereiste opleiding
– Basiskok niveau 2 bij voorkeur
Vereiste ervaring
– Minimaal 1 jaar ervaring in het draaien van pizza's
Reageren?
Ben je geïnteresseerd om bij Sardegna te komen werken dan kun je je sollicitatiebrief met CV voor 20 januari richten aan:
Pizzaria-ristorante Sardegna
T.a.v. AM Murtas
Midstraat 5
8501 AC Joure
of per mail naar:
ammurtas@hotmail.com t.a.v. A M Murtas