Persoonlijk begeleider, 24 uur per week in woonzorgcentrum Vegelin State

15-08-2019 JOURE – Per direct is Hof & Hiem op zoek naar een enthousiaste

persoonlijk begeleider

Het aantal arbeidsuren bedraagt 24 uur per week, met als eerste standplaats woonzorgcentrum Vegelin State te Joure.

Functie informatie
Als persoonlijk begeleider voer je de regie in het zorgproces van bewoners. Je staat dicht bij de bewoners en hun familie, bent steeds in gesprek met hen en bouwt een goede relatie op. Samen met hen kijk en bespreek je wat van waarde is in het leven van elke bewoner en probeert daar steeds op in te spelen. Zo kan je ervoor zorgen dat de bewoner zo goed mogelijk zichzelf kan zijn en zoveel mogelijk leefplezier ervaart. Je bent verantwoordelijk voor een passend zorgleefplan. We gebruiken hiervoor Omaha en het elektronisch cliëntendossier ONS. Bijzonderheden in de zorg bespreek je met familie, met je collega’s en ook met de behandelaren.

Zij vragen
– Diploma (Maatschappelijk) Verzorgende IG bij voorkeur aangevuld met de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP).
– Diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV).
– Kennis van en ervaring met de zorg aan ouderen met dementie.
– Zorg dragen voor de continuïteit van een kwalitatief verantwoorde 24-uurs zorgverlening.
– Alle voorkomende diensten worden uitgevoerd, dus in principe ook nachtdiensten, tenzij hier onoverkomelijke bezwaren tegen zijn.
– Moderne zorgvisie.

Daarnaast is het van belang dat je graag samenwerkt in verschillende relaties. We verwachten een lerende houding en een hang naar zelfstandigheid.

Zij bieden
Een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de CAO-VVT, FWG 40. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Informatie
Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Marit van Zijl via telefoonnummer 0513-412569.

Vacaturenummer
VS201917

Wil je solliciteren?
Je kunt op deze vacature reageren middels het schrijven van een sollicitatiebrief voorzien van cv en motivatie, onder vermelding van vacaturenummer VS201920. Deze kan gemaild worden naar de afdeling Personeelszaken (vacature@hofenhiem.nl), t.a.v. Siepy Wielenga-Mulder. Je kunt reageren tot 18 augustus 2019.

Via genoemd emailadres ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Het kan zijn dat deze bij je emailberichten in de map met ‘ongewenste berichten’ terecht komt. Check deze map dus regelmatig om geen berichten van onze zorggroep te missen.

Tot slot
Wanneer je in dienst komt bij Zorggroep Hof en Hiem, dan ontvang je tijdens het indiensttredingsproces het verzoek tot het digitaal aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) via Justis. De kosten voor het aanvragen van de VOG worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem.