Pand van Boetiek de Roos beschikbaar


21-07-2017 JOURE – Het pand van Boetiek de Roos wordt sinds gister aangeboden op Funda. Het pand beschikt over een winkelruimte met zelfstandige bovenwoning. Gelegen op gunstige locatie aan het voor auto’s vrij toegankelijke deel van de straat met in de directe omgeving een filiaal van Doppio, Albert Heijn, de Wereldwinkel en een ijssalon, bakkerij Hallema, Brattinga IJzerwaren & Watersport en diverse horecabedrijven. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Winkel:
Begane grond: ± 62 m² winkelruimte met een frontbreedte van 5 meter, kantoor, pantry en toilet.

Bovenwoning:
1e Verdieping: entree (bereikbaar via Kruisstraat 1) met trapopgang naar de verdieping, gang, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, combimagnetron en koelkast, woonkamer aan de voorzijde, vaste kast in de gang, badkamer voorzien van douche en wastafel, slaapkamer, deur naar riant dakterras aan de achterzijde (13,9 x 3,2 m) voorzien van schutting en pergola met overkapping.

2e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel, diverse vaste kasten zowel op de overloop als in de slaapkamers.

Algemeen:
Bouwjaar 1950, woonoppervlakte ± 110m², winkel met bijbehorende ruimtes ± 106m², inhoud wonen ± 334m³,
winkel ± 205m³, perceelgrootte 191 m². De verwarming en warm water van zowel de winkel als de bovenwoning geschiedt middels een c.v. huurketel (Bosch, 2009), warm water in de keuken geschiedt middels een boiler. De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing. De winkel is eveneens voorzien van dubbele beglazing. De woning en de winkel betreffen twee appartementsrechten. De woning is bereikbaar via de steeg Kruisstraat en heeft een aangebouwde stenen schuur en achter-entree/bijkeuken voorzien van de c.v. opstelling, wasmachine aansluiting en het toilet van de winkel, tevens toegang naar de kelder (in gebruik bij de winkel evenals de pantry) vanuit de bijkeuken. Achter de schuur is een overkapping aanwezig voor fietsen en dergelijke.

De winkel en woning worden samen verkocht, de winkel is separaat te huur. De bovenwoning is niet los te koop of te huur. Kijk voor meer informatie op deze link.