Outdoormiddag 7 juni gaat helaas niet door

25-05-2020 OUDEHASKE – 7 juni a.s. zou Bliid op ‘t wiid een outdoor-middag voor jullie organiseren met vlotbouwen/raften en boogschieten. Het Buitenlokaal mag (met de wc’s) helaas nog niet open tot 1 juli. Buiten sporten mag al we weer. Echter de begeleiding bij het vlotbouwen/raften en boogschieten lukt niet goed op 1.5 meter afstand.

Er dient nl. 1 volwassene/instructeur mee op de vlot of in de raft te gaan en kan hier geen 1.5 meter afstand tot de volwassene/instructeur gehouden worden. Ook bij het boogschieten is het niet goed mogelijk voor de instructeurs om de jeugd op de 1.5 meter afstand te kunnen helpen en moeten de bogen en pijlen gereinigd worden na elke beurt. Dit kost veel extra tijd waardoor er niet veel van jullie aan de beurt kunnen komen. Er blijft zo wel erg weinig over van de outdour-middag.

De Staatsbosbeheer vrijwilligers mogen nog geen groepen begeleiden. Het is voor de organisatie dus niet mogelijk om een vervangend programma aan te bieden. Dit kleine evenement wordt dan ook tot volgend jaar uitgesteld. Hiervoor in de plaats kun je wel andere leuke doe opdrachtenb in de tuin doen die te vinden us via deze link: http://cdn.staatsbosbeheer.nl/2/4/1729/1/AXgzuxNm2hF93nABgcyS92AjF-pob06jd0_u74wya4XL92gCyE3uc2Fyxf3NLcyC

De organisatie hoopt hiermee toch een leuke vervangende activiteit voor jullie te hebben om in gezinsverband te doen en wensen jullie veel buitenplezier toe! Er moet per maand bekijken wat er wel mag en kan worden georganiseerd. Uiteraard wordt iedereen op de hoogte gehouden!