Opvoeden volgens de Positive Discipline methode in Bibliotheek Joure

08-01-2020 JOURE – Dinsdag 14 januari om 20.00 uur komt Erica Krikke in de Bibliotheek in Joure vertellen over opvoeden vanuit het hart, met Positive Discipline. Deze informatieve avond is gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen die met kinderen en opvoeding te maken heeft.

Kinderen laten opgroeien is niet alleen maar leuk en makkelijk. Hoe zou het zijn als je weet waarom je kinderen zich zo gedragen en als je ontdekt hoe je daarmee om kunt gaan? Opvoeden is iets dat je kunt leren. Tijdens de workshop krijg je inzichten en tools aangereikt van het programma positieve discipline.

Positive Discipline wordt ook toegepast op scholen. De workshop is bedoeld voor iedereen die met kinderen en opvoeding te maken heeft. Dus niet alleen voor ouders, ook grootouders en onderwijzend personeel zijn van harte welkom om meer te weten te komen over anders opvoeden.

De workshop is gratis, wel graag even aanmelden via www.bmf.nl/opvoeden

Erica Krikke werkt als coach/trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vanuit haar bedrijf Zebra Inspiratie. Sinds twee jaar geeft ze de training Opvoeden met Positive Discipline die ouders handvatten geeft om thuis weer rust en een fijne sfeer te creƫren en een effectieve aanpak geeft bij grote of kleine opvoedingsproblemen.