Opvoeden met positieve discipline

12-01-2020 JOURE – Opvoeden is niet altijd makkelijk. Erica Krikke laat je zien hoe je kunt opvoeden vanuit het hart met Positive Discipline.

Opvoeden kun je leren
Kinderen laten opgroeien is niet alleen maar leuk en makkelijk. Hoe ga je als ouders om met de uitdagingen van tegenwoordig? Hoe zou het zijn als je weet wat je doel is met je opvoeding? En hoe zou het zijn als je weet waarom je kinderen zich zo gedragen en je ermee om kunt gaan. Als ze je niet meer op je zenuwen werken. Als je precies dat harmonieuze, fijne gezin kunt hebben dat je altijd voor ogen had vóórdat je kinderen kreeg.
Opvoeden is iets dat je kunt leren. Tijdens de workshop krijg je inzichten en tools aangereikt van het programma positieve discipline. 

Erica Krikke
Erica Krikke werkt als coach/trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vanuit haar bedrijf Zebra Inspiratie. Sinds twee jaar geeft ze de training Opvoeden met Positive Discipline die ouders handvatten geeft om thuis weer rust en een fijne sfeer te creëren en een effectieve aanpak geeft bij grote of kleine opvoedingsproblemen. 

Positive Discipline wordt ook toegepast op scholen. Op scholen die wederzijds respect en karakterontwikkeling willen bevorderen in leerlingen. Voor iedereen binnen het onderwijs die een effectieve benadering wil leren die sociaal en emotioneel leren integreert terwijl het uitdagende gedrag in de klas en op school vermindert. Deze workshop is een mooie mix van uitleg en rollenspel zoals ook in de oudercursus  wordt gedaan. 

Voor ouders en proffesionals
De workshop is bedoeld voor iedereen die met kinderen en opvoeding te maken heeft. Dus niet alleen voor ouders, ook grootouders en onderwijzend personeel zijn van harte welkom om meer te weten te komen over anders opvoeden. 

Bibliotheek Joure
Dinsdag 14 januari, 20.00 uur

De workshop is gratis, je hoeft je alleen maar even aan te melden. Dit kan via onderstaande knop. 

Aanmelden kan hier