Openingstijden DFM & Schepenkwartier 1 week extra vuilnis


13-04-2017 JOURE – Wilt u de komende tijd contact met onze gemeente, houdt u dan alvast rekening met de volgende afwijkingen in de reguliere openingstijden. Vrijdag 14 april: (Goede vrijdag) gemeentehuis in Joure en servicepunt in Balk zijn geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Servicepunt in Lemmer sluit om 18.00 uur. Telefonisch is de gemeente bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur.

Maandag 17 april: (tweede paasdag) gemeentehuis in Joure en servicepunten in Balk en Lemmer gesloten. Telefonisch is de gemeente niet bereikbaar. Donderdag 27 april: (Koningsdag) gemeentehuis in Joure en servicepunten in Balk en Lemmer gesloten Telefonisch niet bereikbaar. Vrijdag 28 april: gemeentehuis in Joure en servicepunten in Balk en Lemmer gesloten. Telefonisch is de gemeente niet bereikbaar.

Milieuterreinen
Op maandag 17 april en donderdag 27 april zijn alle milieuterreinen dicht.

Afvalinzameling
Op maandag 17 april is er geen afvalinzameling (GFT). De inhaaldag is op zaterdag 15 april. Op donderdag 27 april wordt er geen restafval opgehaald. De inhaaldag is op zaterdag 29 april. Regel zaken waar het kan op tijd. De gemeente wijst u hier alvast op, zodat u op tijd uw gemeentelijke zaken kunt regelen. Voor informatie of meldingen kunt u terecht op onze website: http://www.defryskemarren.nl.

In verband met de Tweede paasdag wordt in het Schepenkwartier te Joure de container niet geleegd op maandag 17 April, maar een week later op Maandag 24 April.