Opening kunstgrasveld vv DWP


15-09-2017 SINT JOHANNESGA – Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Voetbalvereniging De Wite Peal (vv DWP) kampte jarenlang met een tekort aan oefenruimte voor de inmiddels 300 spelende leden. Ruimte voor uitbreiding was er niet dus werd ingezet op een kunstgrasveld, waarop vaker en intensiever kan worden getraind. De kunstmat vergde een investering van zo'n 450.000 euro, welke in 2016 beschikbaar werd gesteld door de gemeenteraad van De Fryske Marren.

Door eigen inzet van een fanatieke groep vrijwilligers binnen de vereniging werd er ruim 63.000 euro bespaard. Inmiddels is het kunstgrasveld in gebruik genomen. De officiële opening van het kunstgrasveld is morgen (zaterdag 16 september). Voorafgaand aan de bekerwedstrijd vv DWP 1 – Scharnegoutum’70 1 zal de opening vanaf 14:00 uur worden uitgevoerd door Jan Boender (voorzitter vv DWP) en loco-burgemeester Durk Durksz van gemeente De Fryske Marren.

Iedereen die wil komen kijken is van harte welkom bij deze opening. Voor meer informatie verwijzen wij jullie door naar onze website http://www.vvDWP.nl